fbpx
 

(VIDEO) Kaj so občutki in kaj čustva?

Si že kdaj slišal/a razliko med čustvi in občutki?

Veš, kakšna so tvoja čustva in kakšni občutki ter kdaj jih zaznaš?

Mogoče sploh še ne veš ali pa o tem še nikoli nisi razmišljal/a. Nič hudega. Kajti vse to izveš v tem posnetku, ki predstavlja en modul v on-line tečaju Manifestirajte izpolnjujoče odnose..

Povem ti tudi nekaj o lestvici čustev in občutkov (da, tudi to obstaja) in pa predvsem to, da so čisto vsak čustva in občutki ok. Da, tudi jeza, le spoznati moraš kdaj in zakaj pride in kako jo uporabiti sebi v prid. 

Več pa v videu, kjer podelim z teboj tudi vajo, kako se spoprijateljiti z vsemi čustvi in občutki. Ta vaja res dela čudeže. Edini pogoj je, da jo izvedeš. Večkrat.

Če ti je ta video všeč in ti je vaja predstavljena v njej, dala razmislek o tvojih čustvih, te vabim da pregledaš celotno vsebino on-line tečaja s klikom na spodnji gumb.

Imaš še kakšno vprašanje in ne najdeš odgovora? Piši mi na manja@manjaostrelic.si

Manja Ostrelič, univ. dipl. politolog in life Coach za osebno rast, ki je predavala že mnogim po celi Sloveniji, deluje pa tudi kot mentorica posameznikom in parom na področju osebne rasti, motivacije in odnosov. Vodi tudi svojo oddajo na Radiu Brežice EU z naslovom MOJ DAN.

Vse dobro ti želim,

Manja

Comments are closed.