fbpx
 

Delavnica KOMUNIKACIJA, CELJE

3. 4. 2019 ob 18.00 do 19.30, AVRORA CENTER CELJE (Ulica Frankolovskih žrtev 17a)

BODI ČUSTVENO ODPRT MOŠKI

Bodi čustveno odprt moški, ki zna komunicirati v vseh odnosih.

Že ko se zjutraj zbudiš, je običaja prva komunikacija »Dobro jutro« osebi, ki leži poleg tebe. Tudi če te osebe nimaš, nameniš »Dobro jutro« sebi. In tako se komunikacija vrsti tekom celega dne.

Velikokrat pa se nam zgodi, da že »dobro jutro« lahko izrečemo narobe in oseba na drugi strani ni z našim tonom zadovoljna. In tak način komunikacije se lahko ponavlja skozi cel dan, teden, mesec. Enostavno se ne počutimo razumljene.

To se nam dogaja enostavno zato, ker nas ni še nihče naučil pravilne komunikacije. Ženske imamo svoja pričakovanja, ki jih ne znamo izraziti, posledično moški ne veste, kaj reči oziroma narediti, da bi bila naša ženska pričakovanja izpolnjena. Preprosta resnica pa je, da se sploh ne gre za to.

Razvijte filozofijo iskrenosti!

Živimo v svetu prelomljenih obljub. Živimo v obdobju, ko ljudje svoje besede jemljejo zlahka. Sami sebi obljubimo, da bomo poskrbeli zase, poenostavili svoje življenje in se več zabavali ne, da bi imeli kakšen resen namen izvesti korenite spremembe, ki so potrebne za dosego teh ciljev!

Ko dovolj dolgo govorimo, česar ne mislimo, nam to preide v navado. Prava težava pri tem je, da če ne držite obljube in besede, izgubljate verodostojnost. Ko izgubite verodostojnost, izgubite vezi zaupanja, izgubljeno zaupanje pa navsezadnje vodi v vrsto pretrganih odnosov.

Komu je delavnica namenjena?

Delavnica je namenjena moškim:

 • ki se želijo naučiti komunikacije v partnerskih odnosih
 • ki jim je mar, da so slišani
 • ki jim je mar, da sogovornik sliši njihove besede
 • ki so pripravljeni vložiti trud v »zdravo« komuniciranje
 • ki si želijo napredovati, rasti in se razvijati

Komu delavnica ni namenjena?

Delavnica ni namenjena moškim:

 • ki so mnenja, da nam ena ženska ne bo solila pameti
 • se niso resno pripravljeni učiti in sprejemati informacij
 • ki vse kritizirajo
 • ki so mnenja, da nimajo napak

POSTANI MOJSTER KOMUNIKACIJE

Kaj boš na delavnici dobil?

V uri in pol (kolikor bo delavnica  trajala) boš dobil:

 • Informacije, kako »pravilno« komunicirati z vsemi ljudmi, poudarek pa bo na komunikaciji z nasprotnim spolom.
 • Praktične primere komunikacije iz vsakdanjega življenja.
 • Napotke, kako lažje komunicirati in to uporabiti v življenju vsak dan.

Število mest je omejeno na 12.

Ker si želim majhno skupino odprtih moških, ki si želijo spremembe v sebi in so pripravljeni vložiti svoj čas in trud v to, da naredijo najboljšo različico samega sebe. Ker si želim moških, ki so ponosni nase in nimajo tabuja pred tem, da jih uči ženska, kajti z združitvijo energij lahko delamo čudeže.

MOJE IME JE MANJA OSTRELIČ

Ker sem pionirka v svojem poslanstvu, naj na kratko opišem sebe in svojo zgodbo, da boste lahko začutili s kom boste imeli »opravka«. ?

Sem žena in mamica dveh otrok. To sta le dve vlogi, ki ju igram. Drugače pa sem duša, ki rada raziskuje in se nenehno bojuje s svojimi strahovi ter preizkuša svoje meje.

Pa ni bilo vedno tako. Mnogi me poznajo kot klepetavo Manjo, ki ji nikoli ne zmanjka besed. Po vseh dolgih letih odkrivanja same sebe pa sem ugotovila, da je to bila le velika krinka za osebo, ki v sebi nosi polno strahov.  Lepota življenja se je začela takrat, ko sem se jih začela zavedati in jih premagovati.

Komunikacija je bila vedno moja vrlina, ki sem jo opravljala fantastično, samo ne na pravi način. Tako je bila velika preizkušnja zame, da se tega naučim in se učim znova in znova z vsakim dnem. Kar pa je bistvo. Da sem se pripravljena učiti in iskati prave informacije.

Iz nabora izkušenj lahko pokažem vse cvetke, ki sem jih delala na svoji poti in ti jih na razumljiv način prikažem, da boš tudi ti znal z vsakim dnem lažje komunicirati.

CENA za moškega, ki si upa sprejeti izziv in se naučiti komunikacije: 20,00 €

 • ena ura in pol časa zase in dela z mano
 • uvid, kakšna je zdrava komunikacija
 • tehnike lažjega komuniciranja v partnerstvu
 • praktični primeri
 • varno okolje, kjer se boš lahko odprl, če boš to želel

Plačilo je možno na sami delavnici (prijava prej obvezna na mail manja@manjaostrelic.si) v obliki samoprispevka ali na TRR SI56 6100 0002 1017 240.

Vse dodatne informacije so na voljo na manja@manjaostrelic.si ali na 031 856 307.

Comments are closed.